Author Topic: Nintendo 3DS da dureri de cap.  (Read 429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valentino

• Ziarist Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 16
  • Casual PSP/PS 2+Bravia/NDS lite/GB micro gamer
    • View Profile
    • PSP-Fanatik
  • PSP Model: 2004 slim&lite
  • PSP Firmware: 5.03 Prometheus v4
  • Culoare PSP: White_bogdanell_gsm
  • PSN ID: ____________
Nintendo 3DS da dureri de cap.
« on: February 26, 2011, 09:17:35 PM »
Mai tineti minte cand erati copii cum va luau parintii de la terminator? Erau doua variante: „se strica televizorul” sau „iti strici ochii”. Nu ca n-ar fi avut dreptate.. Dupa ani si ani in care astfel de probleme pareau a fi rezolvate, Nintendo vine cu tehnologie noua si neplaceri vechi.

Stirea completa AICI

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 3
    • View Profile
Re: Nintendo 3DS da dureri de cap.
« Reply #1 on: February 27, 2011, 10:55:48 AM »
Pacat... Era o gaselnita destul de interesanta, dar nu cred ca e nimeni dispus sa-si sacrifice sanatatea. Poate vor rezolva problema o data cu lansarea unei variante Lite.

Offline Valentino

• Ziarist Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik
« Reply #2 on: February 27, 2011, 11:41:32 AM »
din cate am inteles, nu prea va fi o varianta lite pentru ca 3DS e destul de subtirel oricum. De dragul celor de la Nintendo sper macar sa nu faca prostia sa intrerupa productia de jocuri pentru DS lite si DSi...

Ma gandesc ca in Europa nu va avea cine stie ce succes tinand cont ca atitudinea europenilor fata de jocuri si console ce pot dauna sanatatii este foarte stricta...
Eu ma bucur ca Sony a avut o atitudine foarte pertinenta si daca citim printre randuri in declaratiile lor parca se vede ca ceva e in neregula cu 3d-ul pe handheld-uri si ei stiu asta///

Cred ca cel mai bun handheld Nintendo in termeni de tehnologie este Dsi XL...eu unul asaceva mi as dori...

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
    • View Profile
« Reply #3 on: February 27, 2011, 12:35:22 PM »
Eu am avut de facut alegerea asta la un moment dat si am ales DS Lite pentru ca e si backward compatible cu GBA. La DSi XL nu-mi place marimea ecranelor. Grafic, DS-ul nu e stralucit si sincer cred ca pe un display mai mic imaginea e mai clara dat fiind faptul ca rezolutia e aceeasi la ambele modele.
Totusi mi se pare putin cam ciudat ca Nintendo sa faca o asemenea greseala. Cu alte cuvinte, ar insemna ca 3DS-ul sa nu poata fi folosit, lucru care il "omoara" din fasa. Ori asta e un defect care nu cred ca poate fi trecut cu vederea de Nintendo sau oricare alt producator... 

Offline Valentino

• Ziarist Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik
« Reply #4 on: February 27, 2011, 12:39:24 PM »
Si ca sa adaug la lista de tampenii facute de Nintendo cu 3DS-ul, va prezint prima consola in lume (cred) la care nu mai trebuie sa cumparati jocuri chiar din prima zi:

...deci asta intra la capitolul „lucru de mantuiala” - design contestat, tehnologie contestata si securitate...0.

*nu incurajez pirateria..

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
    • View Profile
« Reply #5 on: February 28, 2011, 11:14:22 AM »
Nintendo a avut mereu o politica destul de liberala in privinta pirateriei la toate consolele lor moderne. N-am auzit sa spuna nici despre 3DS ca vor pune accent prea mare in chestiunea securitatii consolei. S-ar putea totusi sa fie o "tampenie" profitabila.
In alta ordine de idei, in Japonia 3DS-ul se vinde ca painea calda: http://www.qj.net/qjnet/nintendo-ds/report-first-shipment-of-3ds-already-sold-out.html.
Acum vom vedea daca este sau nu reala problema provocata de efectul  3D desi s-ar putea ca sistemul sa fi fost proiectat pentru ochii japonezilor si sa-i afecteze doar pe non-asiatici  :laugh:

Offline Valentino

• Ziarist Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik
« Reply #6 on: February 28, 2011, 11:22:39 AM »
oricum, eu zic ca Nintendo  a dat pe foc sa nu cumva sa le o ia Sony inainte si s-ar putea sa ia teapa...daca iese Xperia Play ieftinel...si bun le ia o parte din clienti, mai vine si NGP care clar rupe...Nintendo si-o ia la vanzari

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
    • View Profile
« Reply #7 on: February 28, 2011, 01:41:20 PM »
Eu tind sa cred ca nu va fi o competitie reala intre Xperia Play si 3DS ci mai degraba intre NGP si 3DS. Xperia e un pas inainte in perfectionarea conceptului de hibrid telefon-consola de jocuri si, cum s-a mai spus, e in competitie cu iPhone care a este un pionier in zona asta. De fapt, eu cred ca nici nu a fost proiectat cu scopul asta si Apple mai mult au cochetat cu jocurile portabile. Ori Sony vine cu o replica bine gandita si tintita clar in zona smartphone-urilor; e un fel de "whatever you do I can do it better".
Cat despre NGP si 3DS, sunt de acord cu tine atat timp cat Sony vor lansa NGP la un pret apropiat de cel al 3DS.
Asta nu inseamna ca nu vor fi si comparatii intre toate cele 4 device-uri, e o chestie normala.