Author Topic: Pokemon  (Read 1284 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline gangstaphm

• Adolescent Fanatik
  • **
  • Reputaţie: 0
    • View Profile
    • Un blog idiot
  • PSP Model: 2004
  • PSP Firmware: 5.50GEN-D3
  • Culoare PSP: Silver
  • PSN ID: vlad069
Pokemon
« on: April 08, 2010, 10:15:05 PM »
Vreau si eu cateva pareri despre jocurile Pokemon.Se merita sa imi iau consola pentru ele?

PSP is my real life..the other is just an illusion

Offline DaRKeR

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 1
  • PSP GO!
    • View Profile
  • PSP Model: 3004/Go!
  • PSP Firmware: 6.20 TN-C/6.20 TN-C
  • Culoare PSP: Piano Black/White
Re: Pokemon
« Reply #1 on: April 09, 2010, 03:46:21 PM »
NU
Ia-ti PSP pune-ti emulator si joacale  ::)
Este un trucaj ordinar
Rusine DINU PATRICIU !!!

Offline kazumo

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 3
    • View Profile
    • Areal IT
  • PSP Model: 2004
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus
  • Culoare PSP: Silver Ice
  • PSN ID: SkullKid200
« Reply #2 on: April 09, 2010, 04:12:51 PM »
NU
Ia-ti PSP pune-ti emulator si joacale  ::)

Jocurile pe Pokemon sunt foarte bune si multe (Chiar daca mereu ies cate 2 editii care sunt la fel)! Mai ales Pokemon Rangers! Iar emulatorul de PSP nu poate rula toate jocurile + ca merge greu...
Eu zic, ca 70% Din banii pe care-i dai pe NDS ar merita pentru Pokemon...oricum, daca iti iei, nu iti iei numai pentru Pokemon, o sa-ti iei si Guitar Hero, Naruto, mai stiu eu ce...

Offline mihujj

• Adolescent Fanatik
  • **
  • Reputaţie: 0
    • View Profile
  • PSP Model: 2000,2004
  • PSP Firmware: 6.20 TN-A,Prometheus v4
  • Culoare PSP: Silver,White
« Reply #3 on: April 20, 2010, 10:04:11 PM »
Se merita sa-ti iei un ds pentru jocurile pokemon care sunt incredibile....iar pentru jocurile de gameboy exista emulatoare pe PC pe care te poti juca rom-uri(jocuri de gameboy intr-un singur fisier ce se pot juca pe emulatoare)eu am terminat pokemon fire red.leaf green,yellow,crystal etc pe PC si pot spune ca sunt incredibile....dar daca vrei sa te joci peste tot pokemon ia-ti si gameboy:-??oricum toate jocurile sunt incredibile!
Daca te-am ajutat cu ceva te rog sa-mi dai un pozitiv la reputatie:d.Nu sunt chiar un PSP Master dar nici incepator nu sunt.Respect Dark_Alex si echipa GEN,fara ei nu m-as fi jucat atatea jocuri minunate pe PSP.

Offline render

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 7
  • "You cannot change your fate"
    • View Profile
« Reply #4 on: July 24, 2010, 02:16:57 PM »
Eu zic sa iti iei ... Multa lume cumpara ds doar pt pokemon . Adevarul e ca jocurile sunt uimitoare, exact ca in seria animata dar nu iti iei ds doar pt pokemon ... ar fi  o prostie . Recomand eu niste jocuri care au  fost mereu in top : Elite Beat Agents , Naruto ( oricare), Wario Wave Touched, The world ends with you si nici seria Spider-man nu e prea rea. Sa nu uitam de Mario si Sonic...
Psp-Fanatik -> Simple , When you know how !

-You're a noob, and I like to pwn noobs! You're a noob and I like to pwn noobs!

Offline DaRKeR

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 1
  • PSP GO!
    • View Profile
  • PSP Model: 3004/Go!
  • PSP Firmware: 6.20 TN-C/6.20 TN-C
  • Culoare PSP: Piano Black/White
« Reply #5 on: July 24, 2010, 04:55:30 PM »
Daca nu ai pe ce da banii cumpara-ti  ::)
Eu unul nu as da banii pe asa ceva nici daca as avea salariu de 100 mil/lunar... nu vad rostul
Este un trucaj ordinar
Rusine DINU PATRICIU !!!

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 3
    • View Profile
« Reply #6 on: July 24, 2010, 10:36:27 PM »
Jocurile Pokemon nu sunt doar pentru fanii seriei animate. E destul de interesanta partea tehnica de dezvoltare a personajelor, luptele si alte chestii de genul asta, specifice rpg-urilor. Daca iti place seria atunci se merita sa iei consola (dat fiind si faptul ca sunt destule jocuri Pokemon), dar, cum a zis si render, iti vor placea mult mai multe jocuri in afara de Pokemon.

Offline hershel

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 9
  • manelele ie viata mea
    • View Profile
  • PSP Model: Slim&Lite 2000
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus 4
  • Culoare PSP: Ice Silver
« Reply #7 on: October 24, 2010, 10:48:45 AM »
eu nu as da mai mult de 150 ron si l-as lua pentru guitar hero, tony hahk, nintendo dogs si cum a zis render o sa mai imi placa unele jocuri (nu foarte mult in cazul meu fiindca majoritatea sunt chinezesti si am o boala pe jocurile chinezesti)

Offline render

• Fanatik Jr.
    • View Profile
« Reply #8 on: November 27, 2010, 03:45:09 AM »
eu nu as da mai mult de 150 ron si l-as lua pentru guitar hero, tony hahk, nintendo dogs si cum a zis render o sa mai imi placa unele jocuri (nu foarte mult in cazul meu fiindca majoritatea sunt chinezesti si am o boala pe jocurile chinezesti)
Nu-s chinezesti ... majoritatea JOCURILOR(nu jocurilor de NDS) sunt japoneze. Normal ca nu o sa poti sau sa iti placa toate jocurile. ..

Offline hershel

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 9
  • manelele ie viata mea
    • View Profile
  • PSP Model: Slim&Lite 2000
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus 4
  • Culoare PSP: Ice Silver
« Reply #9 on: February 08, 2011, 09:31:35 PM »
Nu-s chinezesti ... majoritatea JOCURILOR(nu jocurilor de NDS) sunt japoneze. Normal ca nu o sa poti sau sa iti placa toate jocurile. ..
"Nu-s chinezesti, sunt japoneze" Ce mi-e geam ce mi-e fereastra :laugh: Tot aia. Si 90% din jocurile care nu imi plac sunt chinezesti, ba nu japoneze.

Offline render

• Fanatik Jr.
    • View Profile
« Reply #10 on: February 08, 2011, 09:43:30 PM »
"Nu-s chinezesti, sunt japoneze" Ce mi-e geam ce mi-e fereastra :laugh: Tot aia. Si 90% din jocurile care nu imi plac sunt chinezesti, ba nu japoneze.

Nu te condamn ... Nu iti plac nu iti plac. Dar ideea e ca iti plac cateva. Mie Spider-man 3 mi-a placut mult. Si nici eu nu as da mai mult de 200 ron pe nintendo ds dar tot imi plac jocurile. Nu dau mai mult de atat pt ca exista emulator :D