Author Topic: PlayStation Move si-a inceput campania de publicitate  (Read 157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 39
  • 665 - The neighbor of the beast.
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
  • PSP Model: PSP 2004/Go
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus v4/6.20
  • Culoare PSP: Piano Black (ambele)
PlayStation Move si-a inceput campania de publicitate
« on: September 17, 2010, 03:05:32 PM »

PlayStation Move si-a inceput campania de publicitate
Sony a dat startul campaniei de publicitate pentru noul său controller cu detectarea mișcărilor. PlayStation Blog ne prezintă un spot britanic a cărui difuzare a început în acest week-end. Campania este destul de clasică și ne prezintă diferitele utilizări ale PlayStation Move, iar publicul vizat este cel larg, nu de alta dar activitățile sportive și recreative sunt destinate atât copiiilor cât și bunicilor. Dacă e să-i dăm crezare lui Peter Dille de la SCEA, ar trebui să auzim mai mult despre Kinect decât despre PlayStation Move din punct de vedere promoțional. La întrebarea pusă de Seattle Times, dacă Sony va cheltui mai mult cu promovarea PS Move decât va cheltui Microsoft cu Kinect, vice-președintele Sony a răspuns simplu „nu cred că vom cheltui vreodată mai mult decât Microsoft”. 

http://www.viddler.com/explore/PSBlogEU/videos/699/

Sursa: Gamoholic.net
Nu ofer asistenţă prim MP!
Regulament Forum | Donaţii PSP-Fanatik | Actualizări | Reclamaţii | Propuneri

"A PSP Fanatik is one who play on his PSP whether it's on or off."

Offline perry_sm

• Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: 11
  • VBP:Very Biohazard person
    • View Profile
  • PSP Model: Psp 2004
  • PSP Firmware: 5.50-GEN D3
  • Culoare PSP: Lemon Yellow
  • PSN ID: InviziKid
Re: PlayStation Move si-a inceput campania de publicitate
« Reply #1 on: September 20, 2010, 12:02:28 PM »
Vreau si eu o cana cu Play station :P
NU mai imi trimiteti mesaje private(PM) ca sa-mi cereti ajutorul. Pentru asta exista categoria [PSP]Help center
Creeati acolo un topic, si cat de curand un utilizator competent va va raspunde.