Author Topic: MGS: Rising  (Read 254 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 3
    • View Profile
MGS: Rising
« on: June 21, 2010, 05:32:49 PM »

Un nou MGS a fost anuntat la E3. Protagonistul acestui joc va fi Raiden, personaj care a debutat in MGS 2 si are un rol important si in MGS 4.
Personal, mi se pare ca jocul are o abordare diferita (nu mai este "Tactical Espionage Action" ci "Lightning Bolt Action") si va fi mai putin stealth, dar la fel de interesant ca si celelalte jocuri ale seriei. Un alt lucru bun este ca gameplay-ul jocului se va potrivi de minune cu PS Move, cred eu.
Bineinteles, aici puteti spune parerile voastre despre acest joc.

Offline DaRKeR

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 1
  • PSP GO!
    • View Profile
  • PSP Model: 3004/Go!
  • PSP Firmware: 6.20 TN-C/6.20 TN-C
  • Culoare PSP: Piano Black/White
Re: MGS: Rising
« Reply #1 on: June 21, 2010, 10:43:58 PM »
Mda... foarte interesant...
Parerea mea este ca acest joc nu este tocami COOL...
Are un gameplay cam nasol
Eu ii dau nota 6 la ultimul joc MGS (nu ma refer la asta postat de tn)
Este un trucaj ordinar
Rusine DINU PATRICIU !!!

Offline mihaitzah

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 3
    • View Profile
« Reply #2 on: June 21, 2010, 11:14:42 PM »
Este cumva cool, dar nu cool cum sunt Devil May Cry sau Total Overdose. Eu din seria MGS am jucat 1, 4 si am incercat 3 (nu stiu de ce m-am oprit). Din ce am jucat ,pot spune ca e o serie cu totul originala. In primul rand, mi se pare foarte interesant ca poveste. E putin cam incalcit (putin mai mult), dar daca ai prins firul, intelegi cum stau lucrurile. Mai este un aspect care unora le place, altora nu: cutscene-uri lungi. Jocurile (ma refer la astea pe care le-am jucat eu) nu sunt nici foarte dificile si nici lungi, dar au multe cutscene-uri care au un dramatism ciudat, dar foarte placut. Sunt multe aspecte cam exagerate (numele personajelor, vocea macho a lui Snake si chiar povestea in sine) insa... nu stiu, e pur si simplu o serie foarte solid construita, dupa cum zice si numele  :), si are o profunzime aparte. Acum depinde si de gusturile fiecaruia...

Offline Chris

• Fanatik 4 Life!
  • Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: 5
  • "It only does EVERYTHING." ∆ox□
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
  • PSN ID: ChrisMark30 (UK)
« Reply #3 on: June 21, 2010, 11:16:26 PM »
I love the Zan-Datsu thing.  :D Si ai dreptate, se va potrivi de minune cu PSMove.