Author Topic: EA anunta "Create"  (Read 162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 39
  • 665 - The neighbor of the beast.
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
  • PSP Model: PSP 2004/Go
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus v4/6.20
  • Culoare PSP: Piano Black (ambele)
EA anunta "Create"
« on: August 05, 2010, 11:41:39 AM »
EA a anuntat astazi un joc pentru intreaga familie numit simplu "Create". Jocul este unul de tip sandbox ce imbina LittleBigPlanet cu The Incredible Machine si promite sa-i recompenseze pe jucatori pentru creativitatea si imaginatia bogata a acestora. Aceste recompense vor fi deblocate de jucator explorand si personalizand lumea virtuala dar si rezolvand challengeurile cu solutii multiple din joc. "Create" pune la dispozitie o serie de unelte pentru a-l ajuta pe jucator sa-si faca propriile nivele; aceste creatii putand fi impartite online cu restul comunitatii. A fost anuntat si faptul ca versiunea de PS3 a jocului va avea suport pentru PlayStation Move, insa compatibilitatea cu Xbox Kinect nu a fost anuntata. Jocul va fi disponibil in luna noiembrie a acestui an pe urmatoarele platforme: PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC si MAC.

Sursa: Consolegames.ro

Nu ofer asistenţă prim MP!
Regulament Forum | Donaţii PSP-Fanatik | Actualizări | Reclamaţii | Propuneri

"A PSP Fanatik is one who play on his PSP whether it's on or off."

Offline perry_sm

• Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: 11
  • VBP:Very Biohazard person
    • View Profile
  • PSP Model: Psp 2004
  • PSP Firmware: 5.50-GEN D3
  • Culoare PSP: Lemon Yellow
  • PSN ID: InviziKid
Re: EA anunta "Create"
« Reply #1 on: August 11, 2010, 11:53:05 AM »
pacat ca nu va fi si pe PSP :'(
NU mai imi trimiteti mesaje private(PM) ca sa-mi cereti ajutorul. Pentru asta exista categoria [PSP]Help center
Creeati acolo un topic, si cat de curand un utilizator competent va va raspunde.