In timp ce competitia Genesis devine incet-incet prima sursa de homebrew-uri in momentul actual, mai sunt cateva programe care nu au fost puse la bataie si care, fie vorba intre noi, ar fi putut participa fara prea multe probleme. Evident, daca si fanaticii nostri planuiesc sa faca si ei ceva, orice contracandidata ar fi zdrobita

pana atunci mai e insa.
Revenind la subiect, unul dintre programele care au aparut in ultima vreme fara sa fie inscrise la competitia de “bere de casa” este
Daedalus 64, care a ajuns la versiunea beta a 3-a.
OK, dar nu o sa-l descarc daca nu stiu ce face…Este un emulator de nintendo 64 simplu de folosit, care functioneaza la o framerate destul de bun.
Ce e un n64?“Nintendo 64 (N64 pe scurt) este o consolă de jocuri pe 64 biți, lansată de Nintendo în Japonia în 1996 [...], a fost a treia consolă de jocuri produsă de Nintendo și prima capabilă de grafică 3D.” sursa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Nintendo_64Dar un emulator ce este?Un emulator este un program care ofera functiile unui alt sistem (in cazul nostru consola) folosind unul diferit.
M-ai facut curios. Cum il instalez?Descarci arhiva
aceasta, apoi o extragi in PSP/GAME. Jocurile trebuie puse in folder-ul roms.
Poze si trailer
(dap, emulatorul asta are trailer ca la filme)

Nu stiu unde a disparut primul topic... Norocul meu ca a postat kizko articolul pe site