Author Topic: Old memories...  (Read 5318 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 39
  • 665 - The neighbor of the beast.
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
  • PSP Model: PSP 2004/Go
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus v4/6.20
  • Culoare PSP: Piano Black (ambele)
Re: Old memories...
« Reply #75 on: September 04, 2010, 08:02:59 PM »
Nu ştiu ce vezi tu naşpa. În August erau în medie 40-50 mesaje pe zi. Acum avem peste 150 pe zi.
Nu ofer asistenţă prim MP!
Regulament Forum | Donaţii PSP-Fanatik | Actualizări | Reclamaţii | Propuneri

"A PSP Fanatik is one who play on his PSP whether it's on or off."

Offline hershel

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 9
  • manelele ie viata mea
    • View Profile
  • PSP Model: Slim&Lite 2000
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus 4
  • Culoare PSP: Ice Silver
« Reply #76 on: September 04, 2010, 08:36:31 PM »
aaaaa gata m-am prins, scuze sunt si eu mai adormit, da chiar se vede forumul are succes si daca scrii ceva cu psp pe google imediat apar linkuri de la noi

Offline PsPHacker1993

• Membru Fanatik
  • Reputaţie: 0
  • PsP ... MY LIFE...
    • View Profile
  • PSP Model: 3004 brite
  • PSP Firmware: 6.20 TN hen
  • Culoare PSP: Brite gri
« Reply #77 on: September 04, 2010, 09:17:46 PM »
dap suntem in a lot of places pe google... mai ales la homebrew shi la tutoriale
Hrusca si Chuck Norris au inventat defapt pspul undeva in jurul anului 1723.Un an mai tarziu Hrusca vindeCA CAncerul cantand melodii de pe noul lui album LER 3004, iar Chuck Norris facea unbrick la console folosind o lingura si putin spirt.....

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
« Reply #78 on: September 04, 2010, 10:47:04 PM »
Exact. Acum când am puţin timp încerc să completez paginile de aici: http://www.psp-fanatik.ro/games/

Astea apar în top la căutări de jocuri.

Offline hershel

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 9
  • manelele ie viata mea
    • View Profile
  • PSP Model: Slim&Lite 2000
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus 4
  • Culoare PSP: Ice Silver
« Reply #79 on: September 05, 2010, 09:50:42 AM »
cred ca asta conteaza cel mai mult ::)

Offline PsPHacker1993

• Membru Fanatik
  • PsP ... MY LIFE...
    • View Profile
« Reply #80 on: September 05, 2010, 01:24:59 PM »
da intradevar...
Hrusca si Chuck Norris au inventat defapt pspul undeva in jurul anului 1723.Un an mai tarziu Hrusca vindeCA CAncerul cantand melodii de pe noul lui album LER 3004, iar Chuck Norris facea unbrick la console folosind o lingura si putin spirt.....

Offline perry_sm

• Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: 11
  • VBP:Very Biohazard person
    • View Profile
  • PSP Model: Psp 2004
  • PSP Firmware: 5.50-GEN D3
  • Culoare PSP: Lemon Yellow
  • PSN ID: InviziKid
Re: Cum a inceput?
« Reply #81 on: September 08, 2010, 05:04:27 PM »
Am intrat de pe un calculator câteva minute şi m-am oprit să vă dezvălui totuşi.

Totul a început acum 1 an (prin decembrie 2007). PSP-ul meu (comandat din Viena) era încă pe drum. Ce să fac eu cu PSP-ul? Mă documentez. Am ajuns la concluzia (după 2-3 zile de cătutare) că trebuie modat. Mi-au luat alte 2-3 zile să găsesc pe cineva care să mă ajute. În fine... L-am întâlnit pe mister MTK (Dacă nu mă înşel, el s-a oferit să mă ajute). Eu sunt din Arad, MTK Bucureşti. Am găsit un prieten şi m-a ajutat cu transportul până la Mr. MTK. În timp ce PSP-ul meu era spre Bucureşti, m-am tot uitat şi nu exista nici un forum specializat pe aşa ceva. Iau din nou legătura cu MTK şi îi propun următorul lucru: Un forum dedicat PSP-istilor din România. Zis şi făcut. Atunci s-a născut forumul. Adresa era http://pspforum.netgoo.org. Ţin să menţionez că încă nu văzusem PSP-ul meu. Forumul iniţial a mers *cenzurat* (era de aşteptat). 2-3 vizitatori aduşi de pe un status de Yahoo... Mr. Google nu ne vizita... ce să mai zic, eram în pragul destrămării. Am zis că totuşi să continuăm. A urmat luna martie; un dezastru, un singur cont nou, nici un vizitator nimic. Am trecut şi peste asta şi am zis că ce o fi o fi, dar nu renunţăm. Am decis că ne trebuie un nume. PSP-addicted? (prea House), PSP-Romania? (prea naţional), PSP-Fanatik? (prea... ) stai puţin!, asta e! PSP-Fanatik. Host-ul acela ne oferea un domeniu .com şi aşa a şi fost. PSP-Fanatik.com.
Apogeul a început o dată cu lansarea primelor reviste! Au fost mulţi care au citit/downloadat/vizitat.
Nu am menţionat nimic despre cei din staff. Ei ne-au ajutat tot timpul! Chiar tot timpul. Nu se putea fără ei.
Dacă mai aveţi întrebări, răspund prin august when i-m back. (asta dacă nu cumva ştiu alte persoane răspunsurile).

Şi da, nu l-am cunoscut niciodată personal pe MTK. Încă aştept asta.
Concediu plăcut tuturor care sunt plecaţi!

Si care a fost smecheria, cum ati reusit sa ajungeti de la 5 users la 1000?

Am si eu un forum, care merrge foarte prost.Partea nasoala e ca am un host platit, asa ca platesc bani degeaba :'(

Daca aveti niste sfaturi ar fii foarte util.
NU mai imi trimiteti mesaje private(PM) ca sa-mi cereti ajutorul. Pentru asta exista categoria [PSP]Help center
Creeati acolo un topic, si cat de curand un utilizator competent va va raspunde.

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
« Reply #82 on: September 08, 2010, 05:05:36 PM »
Pur şi simplu nu am renunţat. Era şi un site dedicat unei console, care nu avea altă susţinere exclusivă în România.

Offline render

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 7
  • "You cannot change your fate"
    • View Profile
« Reply #83 on: September 09, 2010, 03:36:02 AM »
Aaaa amintiri .... Imi amintesc cum am dat eu prima data de psp-fanatik.Umblam pe google si cautam cateva informatii despre psp cand vad un link catre psp-fanatik.Dau click , vad discutii aprinse... Imi fac cont normal.Incep sa ma holbez la sectiunea jocuri si dupa aia incep sa explorez site-ul.Cel mai popular topic era cel cu ghiceste jocul din poza.Am fost user inca de cand psp-fanatik era un blog mic cu reclame bagate pe gat.Am stat cam o saptamana pe psp fanatik si dupa aceea am inceput sa intru mai rar.Intr-o zi vad ca psp-fanatik si-a schimbat site-ul ?? Intru si vad un forum in toata regula .In gandul meu : Asa mai merge ma!.Iar stau vreo 2 saptamani si din nou urmeaza o perioada nu prea mare de inactivitate.Intru din nou pentru ca vasuzem niste jocuri mortale pt. psp si voiam sa vad si eu gameplay,informatii etc. si mi-am spus : Singurul loc potrivit pentru chestia asta e psp-fanatik.Am intrat si ghici ce ?Alt site...De data asta un site plin de stil si organizat.Pe langa site am mai observat ceva : psp-fanatik nu mai era doar un simplu forum de psp.Devenise un forum de gaming , si inca unul bun.Si cui ii pasa ca momentan avem un numar destul de mic de useri ? In alte tari nici nu exista astfel de forumuri.Deci respect Kizko respect MTK si respect tuturor celor care au contribuit la forum... Psp-Fanatik Like No Other  8)
Psp-Fanatik -> Simple , When you know how !

-You're a noob, and I like to pwn noobs! You're a noob and I like to pwn noobs!

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
« Reply #84 on: September 09, 2010, 04:06:46 AM »
Aaaa amintiri .... Imi amintesc cum am dat eu prima data de psp-fanatik.Umblam pe google si cautam cateva informatii despre psp cand vad un link catre psp-fanatik.Dau click , vad discutii aprinse... Imi fac cont normal.Incep sa ma holbez la sectiunea jocuri si dupa aia incep sa explorez site-ul.Cel mai popular topic era cel cu ghiceste jocul din poza.Am fost user inca de cand psp-fanatik era un blog mic cu reclame bagate pe gat.Am stat cam o saptamana pe psp fanatik si dupa aceea am inceput sa intru mai rar.Intr-o zi vad ca psp-fanatik si-a schimbat site-ul ?? Intru si vad un forum in toata regula .In gandul meu : Asa mai merge ma!.Iar stau vreo 2 saptamani si din nou urmeaza o perioada nu prea mare de inactivitate.Intru din nou pentru ca vasuzem niste jocuri mortale pt. psp si voiam sa vad si eu gameplay,informatii etc. si mi-am spus : Singurul loc potrivit pentru chestia asta e psp-fanatik.Am intrat si ghici ce ?Alt site...De data asta un site plin de stil si organizat.Pe langa site am mai observat ceva : psp-fanatik nu mai era doar un simplu forum de psp.Devenise un forum de gaming , si inca unul bun.Si cui ii pasa ca momentan avem un numar destul de mic de useri ? In alte tari nici nu exista astfel de forumuri.Deci respect Kizko respect MTK si respect tuturor celor care au contribuit la forum... Psp-Fanatik Like No Other  8)

Nu se putea fără voi!! Te ţin minte de pe forumul vechi, şi btw, nu ar strica iar topicul cu ghiceşte jocul din poză.

Şi mulţumesc în numele tuturor.

Offline kazumo

• Fanatik Sr.
  • Reputaţie: 3
    • View Profile
    • Areal IT
  • PSP Model: 2004
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus
  • Culoare PSP: Silver Ice
  • PSN ID: SkullKid200
« Reply #85 on: September 09, 2010, 11:20:56 AM »
Eu primul site nu mai stiu daca-l prinsesem, parca da, parca nu...cert e ca am avut 2 posturi, aflasem ca nu-mi pot moda PSP-ul si gata...in ziua de azi nu pot trai fara sa nu verific forumul, pentru ca a ramas aceeasi comunitate in care ma simt foarte bine, sunt inconjurat numai de oameni care inteleg absolut tot, la randul lor te fac sa intelegi...Asa ca si noi va multumim pentru comunitatea oferita!

Offline PsPHacker1993

• Membru Fanatik
  • PsP ... MY LIFE...
    • View Profile
« Reply #86 on: September 09, 2010, 01:01:45 PM »
Forumul acesta mi-a schimbat parerea despre forumuri sincer. Aici chiar ma simt bine.

Offline perry_sm

• Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: 11
  • VBP:Very Biohazard person
    • View Profile
  • PSP Model: Psp 2004
  • PSP Firmware: 5.50-GEN D3
  • Culoare PSP: Lemon Yellow
  • PSN ID: InviziKid
« Reply #87 on: September 09, 2010, 03:39:03 PM »
Eu parca l-am prins, dar schimbareaa a fost super.

Totul a inceput cu primul meu psp.Era un 2000, clasic, nici la 2 luni dupa lansare.Apoi a urmat si al doilea psp, de atunci am gasit si psp-fanatik.Parca totusi l-am prins pe cel vechi cu .com .De pe acest forum imi trag eu toate cunostintele in materie de psp.Singura smecherie era sa intru zilnic si sa fiu activ.Ajutand alti useri am capatat experienta si am "crescut" inpreuna cu un site de exceptie.Apoi a urmat o perioada luuunga de inactivitate(5-6 luni).Cand am intrat, imi si uitasem contul asa ca am facut acest cont.In acele 5-6 luni s-a schimbat un singur lucru.Situl principal, care devenise un blog impanzit de mii de utilizatori.Felicitari psp-fanatik, felicitari creatorilor si felicitari tuturor care s-au implicat.
NU mai imi trimiteti mesaje private(PM) ca sa-mi cereti ajutorul. Pentru asta exista categoria [PSP]Help center
Creeati acolo un topic, si cat de curand un utilizator competent va va raspunde.

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
« Reply #88 on: September 09, 2010, 10:35:29 PM »
Eu parca l-am prins, dar schimbareaa a fost super.

Totul a inceput cu primul meu psp.Era un 2000, clasic, nici la 2 luni dupa lansare.Apoi a urmat si al doilea psp, de atunci am gasit si psp-fanatik.Parca totusi l-am prins pe cel vechi cu .com .De pe acest forum imi trag eu toate cunostintele in materie de psp.Singura smecherie era sa intru zilnic si sa fiu activ.Ajutand alti useri am capatat experienta si am "crescut" inpreuna cu un site de exceptie.Apoi a urmat o perioada luuunga de inactivitate(5-6 luni).Cand am intrat, imi si uitasem contul asa ca am facut acest cont.In acele 5-6 luni s-a schimbat un singur lucru.Situl principal, care devenise un blog impanzit de mii de utilizatori.Felicitari psp-fanatik, felicitari creatorilor si felicitari tuturor care s-au implicat.

Cum am mai zis. Voi ne-aţi ajutat enorm.

Offline kizko

• Biggest Fanatik ever!
  • Admin Fanatik
  • *
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro