Prima data cand mi-am luat psp eram suparat, nu il puteam moda, cel putin nu stiam cum, si am dat modare PSP, PSP mod, etc...cautari dupa cautari am dat peste PSP-fanatik, vechiul forum, unde am intrebat scurt daca PSP-ul meu se poate moda fara pandora si mi s-a spus ca nu...de atunci, pana acum 1 an si ceva, PSP-ul a stat degeaba, nu aveam ce sa ma joc, decat, demouri amarate, asa ca m-am gandit sa caut din nou ceea ce imi propusesem cu ani in urma, am dat iar peste actualul PSP-Fanatik, unde am intrebat iar daca se poate moda, a venit Kizko, si mi-a spus ca da, mi-a dat link catre tutoriale, bine mersi, dar nu intelegeam absolut nimic, NIMIC! Zanga s-a oferit sa ma ajute, pe mess mi-a explicat in toate modurile tot tot tot, ce riscam si ce nu, pana cand am zis, hai ma sa incerc, a stat pe mess pana mi-am modat eu PSP-ul, si la final mi-a zis ca e modat, fericit, m-am aluaturat comunitatii modad pana in acest moment inca vreo...7 PSP-uri din orasul meu, la fel de gratis cum mi s-a modat si mie...aici am invatat ce e respectul, am invatat ca nu trebuie sa profit de ce ma invata altii, si ca e mult mai mare satisfactia cand modezi cuiva un PSP gratuit...