As vrea sa va spun o poveste...
Intr-o zi un baiat a primit un joc. Nu stia ce e acel joc. Nu stia cum se joaca acel joc.
A inceput sa apese pe toate butoanele in speranta ca se va intampla ceva.
Peste un timp si-a dat seama ca exista un buton pe lateral...
Apasand acel buton, ecranul s-a luminat. A aparut fata lui Shreck pe ecran.
In acea clipa, acel baiat s-a luminat la fata, a inceput sa se joace.
A descoperit ca unul din prietenii sai avea si el acelasi joc. L-a intrebat cum se joaca, cum poate pune si alte jocuri...
Usor usor incepuse sa invete. Prima data a aflat ca jocul se numeste PSP.
La aproape un an dupa ce a primit psp-ul, a aflat ca acesta se poate decoda.
A a pelat tot la prietenul sau de la Piatra Neamt, care a spus ca daca ii da psp-ul 2 saptamani, il rezolva.
Asta sa intamplat. Baiatul i-a dat psp-ul si 25 de lei. Peste 2 saptamani Prietenul a venit inapoi cu PSP-ul, decodat, si cu un joc cu Naruto pe el.
Peste o vreme, baiatul a descoperit un joc demo cu naruto care cerea o versiune mai mare de software.
Fara sa se gandeasca, a pus noul software(cel mai nou la acea vreme) si a tras demo-ul jocului.
Apoi si-a dat seama ca alte jocuri nu mai mergeau.
Aici intrevine site-ul PSP-Fanatik.ro care l-a invatat tot ce stie azi.
Baiatul acela sunt eu si as vrea sa ii multumesc lui kizko pentru ca a facut aceasta comunitate minunata.
Aici mi-am facut si cativa prieteni prieteni (rosf98, Pasarel, punk3n3m3y666, CosMiN2008817...)
Dar viata merge mai departe.
Pe acest forum nu se mai intampla nimic, nici un admin nu se mai ocupa...
Eu il inteleg pe kizko...
Insa...Acum o saptamana si ceva i-am propus lui kizko sa numeasca inca un admin, cineva care sa se ocupa mai des...Nu mi-a raspuns nici acum...
Asadar, avand in vedere ca trebuie sa invat pentru examen, ca am probleme personale si ca nimeni nu se mai ocupa de site, am decis sa renunt.
Eu sper sa ne auzim cu bine in curand.
P.S.Baiatul acela va reveni aici, in locul unde a invatat atat de multe, dar numai atunci cand va vedea schimbari