De curând mi-am cumpărat un cablu TV-OUT pentru PSP-ul meu (2004). Uimirea mea a fost să văd că defapt, nu merge pentru ce doresc eu. Şi anume, jocuri.
Aşa că am decis să vă prezint cum arată cablul TV pentru PSP-ul dvs. 200x.
Cablul COMPOSITE:Meniul XMB şi filmele pot fi afişate pe orice TV folosind un cablu AV (composite). Acest cablu conţine o ieşire video şi două pentru audio. Dacă PSPul tău este model 3000, acest cablu se poate folosii şi pentru jocuri, în cazul PSP-ului 2000, nu v-a merge. Eroare specifică acestei conexiuni este "To display this screen on a connected device,you must be connected using a component av cable or a d-terminal av cable and you must output the video content in progressive format". NOTĂ: Această eroare poate să provină şi de la faptul că dvs. aţi setat conexiunea (a fost setată implicit) pe alt format.
Pentru a o seta pe Progressive: "Întraţi în Settings - > Connected Display Settings -> Component D-Terminal Output -> Progressive."
De obicei aceste cabluri au doar 3 ieşiri.

Dacă aveţi acest cablu şi deţineţi un PSP 2000, iar dorinţa arzătoare de a juca pe ecranul dvs. TV nu vă mai lasă în pace, am găsit soluţia:
1. Cumpăraţi cablul COMPONENT (Descris mai jos)
2. FuSa SD v1.0.50b
Prima opţiune bănuiesc că ştiţi cum să o folosiţi. Acum legat de acest FuSa:
Ce este FuSa?
Acest plugin vă v-a permite să jucaţi orice joc pe orice TV folosind orice cablu: composite, component, svideo, d-terminal. (Impropriu folosit cuvântul orice în această frază)
Pe lângă acest lucru, puteţi să alegeţi mai multe opţiuni din acest program.
Instalare:Descărcaţi fisierul:
FuSa SD v1.0.50b 107.86 KB În arhivă veţi găsii plugin-uri multi-language. Copiaţi tot ce găsiţi în folderul EN direct în root-ul cardului dvs. Dacă nu reuşiţi cu instalarea acestui plugin, folosiţi forumul pentru suport.
Folosire:Intraţi în orice joc. Conectaţi cablul AV.
Apăsaţi + şi - (de la volum) simultan. Vă v-a apărea un meniu. De aici setăm:
Maximal priority to 99%.
Fregvenţa la maxim (333).
Şi FPS după cum suportă TV-ul.
Enjoy.
PS: Merge şi pe GEN D-3, ultimul CFW lansat (Martie 2010).
Cablul COMPONENTCablul COMPONENT vă v-a permite să rulaţi jocurile pe PSP2000 fără a avea nevoie de FuSa SD. Acest cablu are 3 ieşiri video şi 2 ieşiri audio. Nu uitaţi să verificaţi dacă TV-ul dvs. permite aceste conexiuni şi dacă, de asemenea, poate afişa în mod Progressive. Socket-urile pentru video ar trebuii să fie colorate astfel: roşu, verde şi albastru şi un socket denumit Component sau Y,Pr,Pb. Dacă aveţi aceste ieşiri la TV, nu înseamnă că TV-ul chiar suportă progressive format.
Pentru conectare:Când vă conectaţi, indiferent de cablul folosit, mergeţi la 'Connected Display Settings' şi alegeţi 'Progressive' apoi selectaţi Switch to TV (sau apăsaţi butonul Screen pentru aprox. 3 secunde) - pentru cablul COMPONENT. Aveţi grijă că e posibil ca jocul să nu încapă pe ecranul TV-ului.