Ori cauti pe net versiunea 6.20 oficiala, si dupa ce o instalezi normal. Iei 6.20 pro b10 sau b 9 si il instalezi. Daca deja l-ai modat odata nu cred ca ai nevoie de mai multe informatii.
In ms0:/PSP/GAME faci un folder numit "UPDATE" acolo pui eboot.pbp -cel oficial.
Tot in ms0:/PSP/GAME copiezi cele 2 foldere din de la PRO b9/b10 (FastRecovery si PROupdate).
Intri in psp, la sectiunea game, memory stick - rulezi prima data update-ul oficial spre 6.20 daca l-ai gasit pe net, daca nu e versiunea 6.60 la ei pe site, se instaleaza, dureaza cam 1minut 2...
Dupa ce ai instalat 6.20 sau 6.60, intri iara pe psp la sectiunea game, memory stick, si rulezi PROUPDATE, apare ceva negru, scrie ceva sus, apesi X dupa care stai cca 5-10 secunde se termina de copiat si apesi X iara pentru restart. Felicitari il ai modat cu 6.20 sau 6.60. Daca se pierde update-ul (modarea..) , rulezi tot din Game, memory stick, FastRecovery, dai un start la ala, se da un reboot, si s-a modat iara...
Asta a fost o explicatie rapida nu step-by-step, pentru ca ai spus citez : "dar l-am modat" deci cred ca deja stii unele chestii...