Author Topic: PSP E-1000 Testat, Impresii.  (Read 387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lacsativ

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 4
  • so hardcore ...SO TRUE :D
    • View Profile
  • PSP Model: psp 3004
  • PSP Firmware: 6.20 PRO B6
  • Culoare PSP: argintie+CrystalCase
PSP E-1000 Testat, Impresii.
« on: December 29, 2011, 05:56:25 PM »
Varul meu si-a cumparat de craciun un PSP E-1000 de la altex (singurul model ramas). L-a prins la reducere, pretul initial fiin 450 lei, el luandu-l cu 399,90 (50,10 lei salvati), si a venit la mine sa i-l modez. Primul gand a fost ca nu il pot moda pentru ca e model nou, dar se pare e aceeasi treaba, asa ca in 10 minute l-am facut cu 6.60 Pro-B10, si l-am invatat cum sa fooseasca recovery menu si celelalte.

Dupa cum toti stim (aia care ne ma uitam si la stiri pe site), modelul nu beneficiaza de Wi-Fi, asa ca ultimele 2 iconite din XMB, 'Network' si 'PSN' au fost indepartate. Nu dispune nici de game sharing. Cam asta ar fi cu software-ul. Design-ul are cateva diferente faca de celelalte modele. Marginea de jos are un aspect glossy, dand impresia ca butoanele sunt digitale (insa trebuie apasate). Au fost scoase cele doua butoane cu ecranul si cheita muzicala, luminozitatea ecranului putand fi reglate pe nivele (1,2,3) chiar din psp. Luminozitatea ecranului, din cate am observat eu are un contrast ceva mai mare, insa diferenta dintre ecranul lui si al 3000-ului meu este neinsemnata (diferenta dintre grafica de ps3 si xbox). Suprafata, din cate am putut sa imi dau seama, este asemanatoare cu cea a ps3-ului slim, facuta cam din acelasi material. Butoanele au mai mult aspectul butoanelor versiunii de PSP Mystic Silver (pe care il detin). Din cate am...simtit, stick-ul noii progenituri se misca ceva mai usor, insa s-ar putea sa difere de la model la model si de perioada in care a fost follosit. Difuzorul se afla in stanga, avem forma unor 4 gauri (da, are un singur difuzor, insa destul de bun). De microfon chiar nu m-am interesat, insa nu am observat ca l-ar detine. Cardul nu se mai gaseste in stanga, ci pe marginea de sus, in stanga (fara capac). Exact langa el se afla cele doua beculete, cel cu simbolul cardului, si cel denumit 'Power'. Mai la dreapta se afla porul Mini USB B de 5 pini. Butoanele L si R au un ascpect destul de placut, facute din acelasi materiale ca celelalte modele, dar pe negru. Nici Switch-ul On Off nu se mai afla acolo unde stiam, ci pe marginea de jos, in partea sanga, unde era amplasata mufa de 3,5 mm, care acum se afla mai la dreapta, langa Switch-er. Mufa de incarcare se afla tot acolo, avand culoarea...ati ghicit, galbena. Este ceva mai gros si mai greu ca 3000 si 2000 aducand mai mult a versiune Fat. Spatele a fost putin remodelat, toata partea desfacunde-se si scotand la iveala cititoul UMD si inca un loc in stanga lui, unde nu putem interveni (sa il desfacem) unde cred ca isi are lacasul bateria. Exact...nu putem scoate bateria. Insa nu sunt sigur, pentru ca nu am incercat. In rest, cam totul e la fel. Am avut ocazia sa testez pe el God of War Chains Of Olympus pe care l-a adus varul meu cu el. Nimic diferit, acelasi feeling, insa se simte ca e mai gras ca 2000 si 3000. A daa...in system settings nu mai avem optiunea pentru a vedea cat la % mai avem din baterie. Si nu sunt sigur, dar probabil ca au mai fost scoase cateva dintre optiuni.

Cam atat am avut de spus, cam atat am observat (am avut timp sa observ). Cand va veni sa ii pun jocuri pe card (isi i-a card nou pentru ca acesta era mic) ma voi uita mai bine, si voi reveni daca voi gasi lucruri noi despre ca sa va spun.

Nu stiu daca ajuta pe cineva ca am scris aceasta mica comparatie, dar cu cat mai bogate informatiile valabile pe site, cu atat mai bine :)

PS: conectorul AV pentru televizor a fost eradicat.
Cele mai noi stiri in gaming, review-uri la cele mai noi jocuri, dsicutii, pareri si multe altele, toate pe noul site de gaming GameIMP (http://gameimp.info/)

Offline The Gamer

• Bebe Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 2
    • View Profile
  • PSP Model: go
  • PSP Firmware: 6.35
  • Culoare PSP: Negru
Re: PSP E-1000 Testat, Impresii.
« Reply #1 on: December 30, 2011, 12:47:56 PM »
Dupa parerea mea nu merita banii , nu va avea succes pe piata.  Mai ales ca recent a aparut PS Vita , dar pot da ca exemplu si PSP GO , PSP 3000 , 2000 , sunt console mai bune.

Lipsa WI-FI inseamna mult , nici nu prea inteleg de ce a fost acest model creat  :-/ , lansat inainte de PS VITA  cu 2 luni .    Dupa parerea mea dintre psp-uri cel mai bun este PSP GO , deoarece are 16 gb integrat, bluetooth , USB , este mai mic , incape mai bine in buzunar. Dar probabil multi nu sunt de acord cu mine , multi au console psp mai vechi , jocuri psp originale , sigur multi considera lipsa UMD-ului principala problema. Dar luand in considerare ca se poate moda consola , PSP go este cel mai bun dintre psp-uri , ai unde sa downloadezi/instalezi jocurile ...etc.
Nici de PS VITA nu prea sunt multumit , lipsa memoriei interne si nu mai exista optiunea de a conecta consola  , la TV , insemnau mult.
« Last Edit: February 03, 2012, 03:18:54 AM by The Gamer »

Offline spidermihai

• Bebe Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 1
    • View Profile
  • PSP Model: 3004
  • PSP Firmware: 6.20 PRO-B9 BETA
  • Culoare PSP: Piano Black
« Reply #2 on: January 29, 2012, 02:31:30 PM »
Dupa parerea mea nu merita banii , nu va avea succes pe piata.  Mai ales ca recent a aparut PS Vita , dar pot da ca exemplu si PSP GO , PSP 3000 , 2000 , sunt console mai bune.
Lipsa WI-FI inseamna mult , nici nu prea inteleg de ce a fost acest model creat  :-/ , lansat inainte de PS VITA  cu 2 luni .

Mai mult ca sigur Sony a facut acest jaf pentru a curata depozitul de piesele ramase de la PSP-urile anterioare pentru PSP VITA.

Offline lacsativ

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 4
  • so hardcore ...SO TRUE :D
    • View Profile
  • PSP Model: psp 3004
  • PSP Firmware: 6.20 PRO B6
  • Culoare PSP: argintie+CrystalCase
« Reply #3 on: February 04, 2012, 09:10:06 PM »
Well... Pentru cei care stiu doar CS, SAMP si METIN 2 merge... nu stiu ei ''ce e aia hardcore''. (inca imi amintesc... odata vorbeam cu un tip nou de la scoala, si fac la el ''poate vii pe la mine cand ai timp sa jucam un MW3 sau Battlefield 3." la care el imi raspunde ''Ce e aia? Eu ma joc CS''...mda
Cele mai noi stiri in gaming, review-uri la cele mai noi jocuri, dsicutii, pareri si multe altele, toate pe noul site de gaming GameIMP (http://gameimp.info/)