0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Adevarat!Poate ca va dura la fel cat a durat pentru PS3,mai putin,mai mult,poate deloc (in visele mele),dar nimic si nimeni nu este perfect!Deci astept aceea zi cand imi va veni Unchiu' Dan din Australia cu NGP-ul!
Quote from: rosf98 on April 26, 2011, 10:49:16 PMAdevarat!Poate ca va dura la fel cat a durat pentru PS3,mai putin,mai mult,poate deloc (in visele mele),dar nimic si nimeni nu este perfect!Deci astept aceea zi cand imi va veni Unchiu' Dan din Australia cu NGP-ul!As vrea sa am si eu un unchi ca al tau...
Quote from: punk3n3my666 on April 27, 2011, 03:18:09 PMQuote from: rosf98 on April 26, 2011, 10:49:16 PMAdevarat!Poate ca va dura la fel cat a durat pentru PS3,mai putin,mai mult,poate deloc (in visele mele),dar nimic si nimeni nu este perfect!Deci astept aceea zi cand imi va veni Unchiu' Dan din Australia cu NGP-ul!As vrea sa am si eu un unchi ca al tau... Te cred!Imi aduce ce vreau cand vine.Vine de 5 ani in continuu in fiecare Vara.Si imi aduce imbracaminte,incaltaminete,NGP-uri...