Acum o luna am cumparat si eu un Dingoo - pretul era unul decent (200 ron) si am inceput sa o butonez, constructia nu e una fantastica, dar pot spune ca depaseste chinezariile care se gasesc pe piata (asa numitele mp4 playere).
Suportul software este aproape abandonat de producatori (probabil ca n-a avut succesul scontat, desi din cate stiu eu exista si un model mai nou de dingoo A330 - foarte similar ca aspect cu PSP ul)
Pe partea de sunet consola sta cam prost - practic sunetul din difuzoare (cel putin la modelul meu) este infect - cel mai bine e sa folosesti o pereche de casti bune si sunetul devine acceptabil. (mult mai slab ca la PSP / DS si Micro - console care sunt practic concurentii directi)
Software ul este gratuit - lucru foarte bun pentru incepatori - practic 1 luna ai ce sa te joci (fara sa apelezi la emulatoare)
Playerul de muzica insa este cumplit de prost - nu am incercat sa configurez butoanele, am cautat odata prin setari si nu am gasit, insa pot spune ca este super prost ales sistemul - practic din cross pot da volumul mai tare sau mai incet - apasand sus / jos si cand apesi stanga / dreapta schimb track up, daca tii apasat pe stanga / dreapta are si fast forward (backward) insa se misca fantastic de repede. Are niste preseturi nu m-am agitat prea tare (nu prea ascult muzica, insa ascult podcasturi)
Partea cea mai interesanta a consolei este partea de emulare - consola avand integrat o suita de emulatoare - nu o sa detaliez aici deoarece nu sunt adeptul emulatoarelor, consider ca orice joc are alt feeling cand il joci pe platforma pentru care a fost gandit.
Per total o jucarie relativ ieftina si care isi face treaba pentru care a fost proiectata.