Author Topic: Dingoo A320  (Read 3427 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline LegendPSP

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 1
    • View Profile
  • PSP Model: Sony PSP 3004 Slim&Lite/Serioux Dingoo A320
  • PSP Firmware: OFW 5.70/CFW 1.20-pof
  • Culoare PSP: Piano Black/Black
Re: Dingoo A320
« Reply #60 on: September 06, 2010, 01:02:11 PM »
eo am PSP + DINGOO

Offline Chris

• Fanatik 4 Life!
  • Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: 5
  • "It only does EVERYTHING." ∆ox□
    • View Profile
    • PSP-Fanatik.ro
  • PSN ID: ChrisMark30 (UK)
« Reply #61 on: September 08, 2010, 09:54:29 PM »
Off: So what? Opreste post-hunting-ul.

Offline PsPHacker1993

• Membru Fanatik
  • Reputaţie: 0
  • PsP ... MY LIFE...
    • View Profile
  • PSP Model: 3004 brite
  • PSP Firmware: 6.20 TN hen
  • Culoare PSP: Brite gri
« Reply #62 on: September 09, 2010, 01:28:14 PM »
In momentul in care poate emula jocuri de psp imi voi cumpara aceasta consola. >:(
Hrusca si Chuck Norris au inventat defapt pspul undeva in jurul anului 1723.Un an mai tarziu Hrusca vindeCA CAncerul cantand melodii de pe noul lui album LER 3004, iar Chuck Norris facea unbrick la console folosind o lingura si putin spirt.....

Offline CosMiN2008817

• Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: -11
  • PSP is my dRog. Sa mi se arda sursa de nu!
    • View Profile
  • PSP Model: 1004
  • PSP Firmware: 6.92 CosMiN-v3.5
  • Culoare PSP: Warcraft III Skin
  • PSN ID: CosMiN2008817
« Reply #63 on: September 11, 2010, 04:42:42 PM »
Adica nu o s-o cumperi :laugh:.

Offline PsPHacker1993

• Membru Fanatik
  • Reputaţie: 0
  • PsP ... MY LIFE...
    • View Profile
  • PSP Model: 3004 brite
  • PSP Firmware: 6.20 TN hen
  • Culoare PSP: Brite gri
« Reply #64 on: September 11, 2010, 04:55:45 PM »
Corect. Insa si aceasta consola are rostul ei la fel ca multe altele.
Hrusca si Chuck Norris au inventat defapt pspul undeva in jurul anului 1723.Un an mai tarziu Hrusca vindeCA CAncerul cantand melodii de pe noul lui album LER 3004, iar Chuck Norris facea unbrick la console folosind o lingura si putin spirt.....

Offline rodarkone

• Bebe Fanatik
  • *
  • Reputaţie: -1
    • View Profile
« Reply #65 on: January 13, 2011, 11:47:04 AM »
Acum o luna am cumparat si eu un Dingoo - pretul era unul decent (200 ron) si am inceput sa o butonez, constructia nu e una fantastica, dar pot spune ca depaseste chinezariile care se gasesc pe piata (asa numitele mp4 playere).

Suportul software este aproape abandonat de producatori (probabil ca n-a avut succesul scontat, desi din cate stiu eu exista si un model mai nou de dingoo A330 - foarte similar ca aspect cu PSP ul)

Pe partea de sunet consola sta cam prost - practic sunetul din difuzoare (cel putin la modelul meu) este infect - cel mai bine e sa folosesti o pereche de casti bune si sunetul devine acceptabil. (mult mai slab ca la PSP / DS si Micro - console care sunt practic concurentii directi)

Software ul este gratuit - lucru foarte bun pentru incepatori - practic 1 luna ai ce sa te joci (fara sa apelezi la emulatoare)

Playerul de muzica insa este cumplit de prost - nu am incercat sa configurez butoanele, am cautat odata prin setari si nu am gasit, insa pot spune ca este super prost ales sistemul - practic din cross pot da volumul mai tare sau mai incet - apasand sus / jos si cand apesi stanga / dreapta schimb track up, daca tii apasat pe stanga / dreapta are si fast forward (backward) insa se misca fantastic de repede. Are niste preseturi nu m-am agitat prea tare (nu prea ascult muzica, insa ascult podcasturi)

Partea cea mai interesanta a consolei este partea de emulare - consola avand integrat o suita de emulatoare - nu o sa detaliez aici deoarece nu sunt adeptul emulatoarelor, consider ca orice joc are alt feeling cand il joci pe platforma pentru care a fost gandit.

Per total o jucarie relativ ieftina si care isi face treaba pentru care a fost proiectata.

Offline Valentino

• Ziarist Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 16
  • Casual PSP/PS 2+Bravia/NDS lite/GB micro gamer
    • View Profile
    • PSP-Fanatik
  • PSP Model: 2004 slim&lite
  • PSP Firmware: 5.03 Prometheus v4
  • Culoare PSP: White_bogdanell_gsm
  • PSN ID: ____________
« Reply #66 on: January 13, 2011, 12:10:36 PM »
ai incercat sa pui linux pe el? Dingux... din cate am inteles,consola devine net mai utilizabila si cu emulatoare mai bune decat cele oficiale. Ma mira ce spui legat de suportul tehnic pentru ca am vazut mai multe site-uri neoficiale si forumuri dedicate jucariei....ai incercat doar pe site ul oficial.?....gugaleste putin si vezi ce gasesti third party.

Offline rodarkone

• Bebe Fanatik
  • *
  • Reputaţie: -1
    • View Profile
« Reply #67 on: January 13, 2011, 03:45:03 PM »
1. nu am incercat pe site uri neoficiale - nu e relevant  ( e ca si cum ai compara o masina stock cu una tunata)
2. nu am testat linux ul pentru ca nu sunt atat de "disperat" dupa puterea acestei console, si emulatoarele disponibile isi fac treaba atat cat este nevoie - iti poti face de ex o idee despre un anumit joc

Ce am scris eu sunt doar pareri subiective, nu am incercat sa fiu obiectiv - am zis doar ce am perceput eu out of the box.

Oricum pentru un incepator este perfecta, ai posibilitatea de a te juca aproape orice joc vechi, ai posibilitatea de a experimenta cu linux si pretul este mic.

Offline Razyo

• Membru Fanatik
  • Reputaţie: 23
  • Do u Smell what Razyo is cookin' ?
    • View Profile
    • http://forum.psp-fanatik.ro/profile/Razyo/
  • PSP Model: 3004 Slim&Lite 9C
  • PSP Firmware: 6.35 PRO-C
  • Culoare PSP: P.Black-GT.Edition
  • PSN ID: ∆ox□
« Reply #68 on: January 13, 2011, 08:36:10 PM »