Author Topic: Play Station 1 concept  (Read 199 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Valentino

• Ziarist Fanatik
  • *
  • Reputaţie: 16
  • Casual PSP/PS 2+Bravia/NDS lite/GB micro gamer
    • View Profile
    • PSP-Fanatik
  • PSP Model: 2004 slim&lite
  • PSP Firmware: 5.03 Prometheus v4
  • Culoare PSP: White_bogdanell_gsm
  • PSN ID: ____________
Play Station 1 concept
« on: January 16, 2012, 10:26:35 AM »
Iata niste imagini cu variante ale Play Station 1 care au fost puse in discutie pana la lansarea consolei. Nu stiu voi, dar eu sunt multumit cu rezultatul finit.

« Last Edit: January 16, 2012, 10:32:31 AM by Valentino »

Offline RazvanX

• Adolescent Fanatik
  • **
  • Reputaţie: 5
    • View Profile
  • PSP Model: 2004
  • PSP Firmware: 5.50 Prometheus v4
  • Culoare PSP: Black
Re: Play Station 1 concept
« Reply #1 on: January 17, 2012, 08:26:39 PM »
faine eu inca mai am PS 1
imi plac mai mult primul si al doilea concept

Offline CosMiN2008817

• Moderator Global
  • *
  • Reputaţie: -11
  • PSP is my dRog. Sa mi se arda sursa de nu!
    • View Profile
  • PSP Model: 1004
  • PSP Firmware: 6.92 CosMiN-v3.5
  • Culoare PSP: Warcraft III Skin
  • PSN ID: CosMiN2008817
« Reply #2 on: January 17, 2012, 09:26:33 PM »
si eu mai am ps1, varianta mai ''noua'', care are si joystick-uri la gamepad. Imi place profilul din ultima poza. :D

Offline bogmaster98

• Fanatik Jr.
  • Reputaţie: 2
  • Me Gusta!
    • View Profile
  • PSP Model: 3004\NDS LITE
  • PSP Firmware: 6.39 PRO-B9
  • Culoare PSP: Piano Black
  • PSN ID: palabogdan
« Reply #3 on: January 17, 2012, 09:48:56 PM »
La vreamea lui, PS1 a fost cea mai buna consola de pe-atunci.Cum ar fi astazi PS3-ul.Si imi place prima poza dar cum ai zis si tu...tot ps1 original este mai frumos  :).

Offline rodarkone

• Bebe Fanatik
  • *
  • Reputaţie: -1
    • View Profile
« Reply #4 on: January 23, 2012, 05:08:05 PM »
Prima poza e geniala :) Motivele sunt simple - pentru cei care nu stiu exact cum de SONY a intrat pe piata de console voi detalia - Practic pentru un ochi antrenat in prima poza veti identifica un controler de SNES rebranduit SONY :) atasat la un port SNES :) al unei masinarii care poarta sigla SONY. De unde aceasta "asemanare" - Nintendo a sesizat ca SEGA (la vremea aceea cel mai mare competitor pe piata de console) a introdus unitatea optica (pe scurt CD ul) ca si mediu de stocare pentru jocuri si a decis ca trebuie sa faca aceelasi lucru (motive simple financiare, pretul redus al unui disc optic comparat cu multitudinea de circuite dintr'un cartrige). Astfel s-a dus la firma care detinea licenta (Sony) dar fara sa-i fi anuntat si la cei care i-au ajutat sa dezvolte tehnologia (Philips). Astel intre SONY si Nintendo a inceput o colaborare stransa pentru a lansa un accesoriu pentru consola SNES sub forma unei unitati optice, insa lucrurile au mers complet gresit pentru SONY care se pregatea sa anunte noul "best friend" Nintendo cand acestia din urma anuntand ca vor dezolva unitatea optica alaturi de Philips (acesta urmand sa fie default pe noua consola pe 64 biti Nintendo - codename "Project Reality") 

Deci daca SONY este ceea ce este astazi acest lucru se datoreaza tot celor de la Nintendo :P  /j

Pana la urma Nintendo nu a dezvoltat  unitatea CD pentru SNES sau N64 (urmasul SNES) - ai a trecut direct la mini-DVD pe Gamecube.